dijous, 23 de juliol del 2009

L'aventura de fer la volta al món

En el link següent podeu escoltar el repotatge que Idoia Estadella va emetre al programa Extraradi de COMRàdio el dia 8 de juliol sobre l'aventura de fer la volta al món.

http://blocs.lamalla.cat/bloc/extraradi/post/laventura_de_donar_la_volta_al_mon

7 comentaris:

folgueroles ha dit...

hola Mireia. Hem començat el cap de setmana amb l'alegria de sentir-te, millor dit, ecoltar.te. Dones una imatge de pau, serenor, vivencia, estimulant. Coincidim amb tú amb el millor païs: l'India,
amb la diferencia que tú i l'Anna sabeu el perquè i jo no. Esperem amb candeletes el llibre que suposem tindrá un fons de l'amor de la teva mare i un altre fons, ai! de la fina ironia del teu pare.
Passo l'entrevista al Jordi i a la Gemma. Adéu. Saluda al soci.

pilar ha dit...

Ei! Hola!
Jo de vacances i sense enterar-me que hi havia al blog aquesta entrevista que m'ha arribat al cor.
No sé ben bé si és el que dius o com ho dius, però ai! quines pessigolletes en el meu interior!
Bon estiu a tothom!

El viatge dels Rodamons ha dit...

Hola!

Folgueroles sempre està al cas i no es perd cap actualització, així m'agrada! El llibre encara necessita un temps de maduració abans d'estar a punt. Tot arribarà, i els comentaristes sereu els primers de saber-ho.
Bones vacances!

folgueroles ha dit...

ara toca seguir l'entrevista serial
de la gisela. Pero son tan curtetes que ens matareu a pessics.
(Nota. T'ens veu i estil per la radio).avui nova zelanda, demà australia i vinga..

El viatge dels Rodamons ha dit...

Ah, sí, cada dissabte i diumenge a COMRàdio, al programa de la Gisela "Bones Vibracions" surt una breu secció sobre la volta al món, per anar fent boca...

Yolanda ha dit...

Nena, ho fas molt bé...

Unknown ha dit...

Hola a todos!

Soy una estudiante de turismo y estoy haciendo mi Proyecto Final de Carrera sobre las "Vueltas al mundo". Principalmente estoy BUSCANDO GENTE QUE HAYA DADO LA VUELTA AL MUNDO o que lo esté haciendo actualmente para que me respondan unas cuantas preguntas.

No puedo ofrecer ninguna recompensa económica a los que estén dispuestos ayudarme, pero os estaré eternamente agradecida y, por supuesto, aparecereis en los agradecimientos de mi trabajo!!!!!!!!!!!!!

Necesito bastantes personas y NO ES FÁCIL, así que pido por favor a todos aquellos viajeros que hayan hecho realidad su sueño (para envidia de todos los que aún estamos aquí) que se pongan en contacto conmigo: unavueltaalmundo.crearblog.com, unavueltaalmundoespecial@gmail.com

Link encuesta: http://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=682509