dijous, 5 de maig del 2011

Ponència "Volta al món"

Dimarts a la tarda va tenir lloc a Altaïr una ponència sobre la volta al món. Ni el partit de Champions Barça-Madrid ni el xàfeg que va caure a Barcelona, va ser un inconvenient pels fanàtics dels viatges i, contra tot pronòstic, vam acudir-hi un bon nombre de persones.

 Marc Serena, Marc Elena i Mireia Salvador, ponència a Altaïr

Ho organitzaven el Marc Elena i la Mireia Salvador, de club de viatges. Ells van fer la volta al món al 2009, tal com narren al seu blog viatge365, i ens van parlar de dades pràctiques com els bitllets d'avió, el pressupost, l'equipatge, etc. Informació interessant pels qui estan preparant un viatge d'aquestes característiques.

A la taula els acompanyava Marc Serena, de la volta dels 25, que, amb una presentació d'allò més amena, ens va fer riure explicant-nos curiositats de la seva volta al món i ens va fer cinc cèntims del llibre que ha publicat fruit d'aquest viatge, titulat "La volta dels 25", on entrevista a 25 joves de 25 anys de 25 països diferents. Jo ja el tinc, ahir vaig començar a llegir-lo i us he de dir que té molt, però que molt, bona pinta!

També vam comptar amb la presència virtual de Francesc Balagué, de rutabaobab, que actualment està fent la volta al món i ens va captivar amb un vídeo sobre les oportunitats professionals que aquest llarg viatge li està aportant.

Si us ho vau perdre, no patiu, el Marc i la Mireia estan organitzant la Marató de Viatges, que es celebrarà el proper 4 de juny i comptarà amb la presència de gairebé una trentena de bloggers viatgers que compartiran experiències, anècdotes, consells... Per cert, els Rodamons també hi participem en una ponència de tarda. Ja podeu treure la vostra entrada gratuïta al web club de viatges!