dissabte, 31 de març del 2012

II Congrés de Bloggers Volta al Món

Conèixer gent que ha fet realitat idees que a tu tot just se’t passen pel cap en un estat embrionari, t’ajuda a prendre decisions. Perquè, desenganyem-nos, pràcticament tot el que se’ns ocorre, ja hi ha algú altre que prèviament ho ha pensat o, fins i tot, ho ha fet.

I això és el que ens va passar a nosaltres quan vam començar a fantasiar amb l’idea de fer la volta al món. Vam conèixer un noi que l’havia acomplert i ens va explicar tota mena d’aventures amenitzades amb fotos d’indrets paradisíacs i, a més de fer-nos somniar desperts, va resoldre els dubtes i temors que teníem. Podríem assenyalar perfectament amb el dit qui va ser el “culpable” de la nostra volta al món, tot i que ell no sé si n’acaba de ser plenament conscient.

Per aquest motiu són tan engrescadores les trobades com el II Congrés de Bloggers Volta al Món, organitzat per Club de Viatges, on més de 30 blocaires que han fet la volta al món explicaran la seva experiència. Una bona oportunitat per conèixer viatgers i, qui sap, potser per llençar-te tu també a l’aventura de fer la volta al món.

II Congrés de Bloggers Volta al Món
Teatre Alexandra (Rbla. Catalunya, 90. Barcelona)
12 de maig del 2012
de 10.00 a 18.00h
Entrada gratuïta. Fes la teva inscripció.

Vídeo promocional